Edwin van Neutigem is eigenaar van E-pak. Hij startte ruim dertig jaar geleden in de verpakkingsindustrie en die ervaring zie je terug in het eindproduct.

Ik zie de verpakking van een product, of dat nu kleine of grote verpakkingen zijn in beperkte of grote oplagen, als het visitekaartje van mijn klanten. Daarom hou ik ook van een persoonlijke aanpak: ik denk mee tot we 100% tevreden zijn.”

Edwin werkt inmiddels ruim 10 jaar als zelfstandig adviseur. “Dat geeft mij de ruimte om flexibel mee te bewegen met mijn klanten. Tegelijkertijd heb ik voldoende slagkracht dankzij een groot netwerk aan professionals.” 

Edwin adviseert over het ontwerp en de uitstraling van uw verpakkingen, maar regelt ook de verkoop ervan. “Ik hou van een persoonlijke aanpak en rechte lijnen. Daardoor hoeven mijn klanten over minder schijven te communiceren. Ik ben bereikbaar en rechtstreeks. Mijn passie is het meedenken met mijn klanten. Ik ga net zo lang met hen in gesprek tot we de beste oplossing hebben gevonden. Vaak nog efficiënter, aantrekkelijker en zelfs goedkoper dan de klant aanvankelijk dacht.”

Om het beste resultaat te bereiken, adviseert Edwin niet alleen over de uitstraling en het productieproces, maar denkt hij ook een paar stappen verder mee: hoe zit het met transport, hoe duurzaam is de verpakking en wat wordt het uiteindelijke kostenplaatje?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op.